Peter Wennink

Uitnodiging webinar ‘Het uur van Wennink’

ASML geldt als een van de vaandeldragers van de Nederlandse economie. Onder leiding van CEO Peter Wennink groeide de Philips-spin off het afgelopen decennium uit tot de unicorn van de Kempen. Met circa 25.000 mensen wereldwijd in dienst en een jaaromzet van 14 miljard euro in 2020, is het bedrijf de absolute aanvoerder van de Nederlandse hightech sector. Niet voor niets geldt de Veldhovense onderneming met een waardering van meer dan 180 miljard euro, als het kostbaarste Europese technologiebedrijf.

Wat kunnen we leren van deze voormalige start-up? Hoe belangrijk is innovatie voor ASML? Wat is de visie van het bedrijf op geopolitiek, duurzaamheid en niet onbelangrijk talent? Een uur lang gaat presentator Roelof Hemmen in gesprek met topman Peter Wennink.

Namens alle Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen nodig ik je van harte uit om deel te nemen. Het webinar vindt plaats op dinsdag 28 september van 11:30 uur tot 12:30 uur. Dit event wordt georganiseerd voor medewerkers van de Ministeries van Financiën en EZK, Provincies, relaties uit het ecosysteem van de ROM’s, Invest-NL en voor portfoliobedrijven van de ROMs.

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden voor het webinar. Vragen aan Wennink kunnen bij aanmelding of in de chat tijdens het webinar worden gesteld. Voorafgaand aan het webinar ontvang je een link voor deelname.

 

Aanmelding webinar 'Het uur van Wennink'