Webinar terugkijken – De impact van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen vanuit ondernemersperspectief. Terugblik en vooruitblik.

Maandag 17 mei was het webinar ’De impact van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen vanuit ondernemersperspectief.’

In het webinar presenteerden we als ROMs onze gezamenlijke resultaten en blikten we vooruit. Dat deden we samen met Focco Vijselaar (directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie EZK) en met Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland). Met ondernemers Tim Kreukniet van Trabotyx, Marco Snikkers van OneThird en Simone Keijzer van Gearbox Innovations spraken we over de toegevoegde waarde die de ROM-infrastructuur heeft en de impact die we kunnen en willen maken voor de economische structuur en innovatief ondernemerschap.

Bekijk hier de compilatie van het webinar in 3 minuten.

U kunt het webinar volledig terugkijken via onderstaande link:
Webinar – De impact van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen vanuit ondernemersperspectief. Terugblik en vooruitblik..mp4 (vimeo.com)

ROMs vormen een bijna landsdekkend netwerk. We zijn dé verbindende schakel tussen nationaal en regionaal beleid, en binnen de triple helix; de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Bij ons draait het om de vragen: hoe zorgen we voor sterke gezámenlijke randvoorwaarden, zodat bedrijven, groot en klein, samen kunnen floreren? Hoe zorgen we dat van investeren in de regio héél Nederland de vruchten plukt? Laten we de krachten bundelen en samen maatschappelijke uitdagingen aangaan!